Balaguer celebrà la 31 edició de la Festa de l’Esport a les piscines del Secà

    El passat divendres 28 de juny, Balaguer va celebrar la 31 ena edició de la Festa de l’Esport, fent un emotiu homenatge a Albert Marvà, que després de més de vint anys defensant els colors del Club Bàsquet Balaguer, aquest any ha penjat les botes, després d’assolir l’ascens a Segona Catalana.
    La festa de l’Esport, es va celebrar un any més a les piscines del Secà, oferint un sopar als vora 300 participants a l’acte.
    Durant el sopar es va anar fent entrega dels diferents premis i mencions. L’acte va estar conduit per Albert Marvà, Tècnic de la Regidoria d’Esports, el qual va rebre un homenatge sorpresa i l’entrega de premis va anar a càrrec de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’Esports Gemma Vilarasau.
    Pel que fa als premis ques es van entregar, van ser: En categoria d’esportista individual masculí sènior per l’atleta Aleix Sierra (C.E. Pedala.cat) i en femení, Mònica Morell de gimnàstica rítmica (C.E. l’Estel). Categoria per equips masculí sènior, per l’equip sènior A, Sisvial Club Bàsquet Balaguer, que enguany van ser campions i ascendeixen a segona catalana. En femení, el conjunt sènior del Club Gimnàstica Rítmica de Balaguer. En categoria per equips masculí de base, van haver dos premiats, el prebenjamí “A” Futsal Balaguer Vedruna i el benjamí “A” del EFS Comtat d’Urgell. En femení, l’infantil femení grana del Club Bàsquet Balaguer. Coma tècnic esportiu (per la seva carrera o resultats esportius), van ser premiats els tres tècnics nominats, en Francesc Almira entrenador del Club Bàsquet Balaguer, Aida Bondia del Club Bàsquet Balaguer i Aleix Pàmies del Club Tennis Taula Balaguer. Com a president (per la seva gestió esportiva), Gemma Arrufat (Club Tennis Taula Balaguer) i Marta Llovera (CPAM Balaguer).

 

La nit de l’esport que es celebrava per vuitè any consecutiu a les piscines del Secà, va ser un gran escenari pels reconeixements atorgats a diferents esportistes dels nombrosos clubs esportius de la ciutat.
    Cada un dels esportistes nominats es va emportar un trofeu commemoratiu de la festa.
    El reconeixement per la dedicació i la promoció de l’esport, va ser pel CPAM Balaguer (Raid Camp. Europa) i pel Club Esportiu l’Estel (25è aniversari), del qual es va poder veure un vídeo amb un recull d’imatges d’aquest 25 anys d’aquest club. Van recollir el trofeu Antoni Martí Masses (Club Esportiu Pedala.cat) i Sisco Muñoz Clua (EFS Comtat d’Urgell) pel reconeixement a l’esperit esportiu.
    Des de la comissió organitzadora es va fer enguany una menció especial a Lluís Cortés Cava, entrenador del primer equip femení del Futbol Club Barcelona.
    En categoria individual masculí esportista de base, per Levi Bautista (Club Futbol Balaguer), Franc Codina  (Associació Piragüista Balaguer) i Lluís Inglada (EFS Comtat d’Urgell). En categoria femenina, Carmen Bello (EFS Comtat d’Urgell), Núria Jimenez (Club Bàsquet Balaguer) i Núria Pallé (C.E. Natació Balaguer).

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per