Aquest diumenge es va inaugurar el 8è torneig Internacional de Futbol Sala

El Torneig es disputarà fins aquest divendres dia 5 de juliol a Àger, Balaguer i Os de Balaguer

 

Aquest diumenge dia 30 es va fer la inauguració a Àger, de la 8a edició del Torneig Internacional de Futbol Sala que es disputa a tres llocs diferents, Àger, Balaguer i Os de Balaguer.
    A les 17 h es va fer l’arribada dels participants i les presentacions, acompanyats d’una batucada i els Grallers d’Os Alternativament. Tots els equips van desfilar des de la Plaça de la Residència fins al poliesportiu d’Àger, on es van fer els parlaments d’autoritats i es va fer el partit d’inauguració.
    Durant tota aquesta setmana es jugaran prop de cinquanta partits entre les tres poblacions participants al torneig. Divendres es farà el partit de cloenda a Os de Balaguer. També poden gaudir d’entrenaments i clínics, com el que van tenir a càrrec de Santi Gea, ex-entrenador del primer equip del Barça i actual seleccionador de futbol base de Catalunya.
    Els joves participants tindran l’oportunitat durant la seva estada al torneig de conèixer la zona, com la seva gastronomia amb activitats lúdiques i culturals durant les estones que no fan partits, fent diferents visites per Balaguer, el Centre de l’Observatori del Montsec, faran activitats com piragüisme, entre altres...
    En aquest torneig internacional hi participen un total de 16 equips, compta amb la participació d’equips tant de Catalunya com de la resta d’Espanya, així com de l’àmbit internacional, entre aquests hi ha quatre equips belgues, un de Bilbao, el Inter Movistar de Madrid, equips catalans com  els Maristes de Lleida, Tàrrega, Alfarràs, el Comtat d’Urgell de Balaguer... Una concentració internacional per fomentar l’esport entre els més petits, la convivència i la millora de tècniques així com la descoberta de l’entorn.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per