Aquest dissabte arriba la 5a edició de l’Open Night organitzada per l’ACB

Les activitats es centraran entre l’Avda. Països Catalans, carrer Sant Lluís, Sanahuja i Barcelona

 

El dissabte, 6 de Juliol l’Associació de Comerciants de Balaguer ACB celebrarà la 5a edició de l’Open Night ACB a Balaguer #ONB19, que esdevé la festa del comerç per excel·lència de la part nova de la ciutat.
    Comerços, restaurants i serveis de la capital de la Noguera obriran els seus establiments en horari nocturn, oferint descomptes, activitats, tallers, actuacions i diversos sorteigs per tots els seus participants.
    Les activitats es concentraran en quatre carrers de la part nova de la ciutat i des de l’associació de comerciants han preparat, durant gran part de la nit, moltes activitats per animar la vetllada, com exhibicions de ball i dansa, animacions i música en viu, atraccions i  tallers per a nens, dj’s, barres i barbacoes en diferents indrets, centrant-se les activitats a l’Avinguda Països Catalans, carrer Sant Lluís, carrer Sanahuja i carrer Barcelona.
    A més, aquest any es podrà gaudir d’un mercat de productes artesans, amb parades i atraccions de caire gastronòmic, artesanal i ecològic per a petits i grans.
    Durant els dies previs a  l’Open Night, es farà el sorteig de 100 euros per gastar en compres durant aquella nit en els comerços participants. Des del facebook de l’Associació de Comerciants, fent m’agrada  a la campanya, compartint-la i nombrant amb algun amic, s’entrarà en el sorteig d’aquest premi que es farà el dijous 4 de juliol.
    Aquesta edició de l’Open Night començarà dissabte a les 10 de la nit i els establiments allargaran el seu horari de venda al públic fins a les 3 de la matinada.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per