El CAC i el Col·legi de Metges demanen una regulació urgent de la publicitat que incita a jugar en línia

El 45% dels anuncis de joc i apostes en línia a la televisió s'emeten durant l'horari protegit

 

El 45,3% dels anuncis de joc i apostes en línia s'emeten durant l'horari protegit, de sis del matí a deu del vespre, a les televisions estatals, segons mostra un informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). En el cas de la ràdio, el percentatge d'aquests anuncis emesos en la franja infantil arriba al 84,5%.

L'estudi també alerta sobre les tècniques dels operadors de joc i apostes per captar nous clients, com l'aparició de personatges famosos, l'oferta de bonus gratuïts o que els narradors d'esdeveniments esportius facin ells mateixos publicitat.

El CAC i el Consell de Col·legi de Metges de Catalunya alerten que el joc patològic és un problema de salut pública i per això demanen una regulació urgent del seu màrqueting i defensen que se n'hauria de prohibir la publicitat en horari protegit.

El document del CAC posa d'exemple la regulació de la publicitat del tabac i l'alcohol i insisteix en la necessitat d'incrementar la prevenció i la detecció precoç des dels àmbits sanitari i educatiu.

De fet, l'informe també assegura que el 37% dels jugadors que han desenvolupat una conducta patològica es van iniciar en el joc abans dels 18 anys.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per