Start-up espanyola desenvolupa un sistema per obrir cotxes des del mòbil

 

World Wide Mobility, companyia espanyola especialitzada des de 2016 en el desenvolupament de tecnologies per a la mobilitat, presenta Keyless Rental, un sistema digital intel·ligent basat en connectivitat Bluetooth i Sistema Global de Comunicacions Mòbils (GSM, per les seves sigles en anglès) que proporciona accés sense clau, seguretat, anàlisi de dades i comoditat orientada al mercat del lloguer de cotxes. Entre les iniciatives de la companyia també es troba Chipi, una aplicació que compara en temps real disponibilitat, preus i temps d'espera de tots els serveis de mobilitat de la ciutat.

Keyless Rental és una solució d'accés sense clau molt senzilla d'usar que agilita l'obertura de portes i evita dependre de la clau, la qual cosa és especialment útil per a les empreses de lloguers de cotxes, per exemple, ja que permet realitzar tot el procés a través del telèfon mòbil, sense necessitat de clau i sense passar per l'entitat de lloguer de vehicles, evitant així les esperes en les cues.

Amb tecnologia 100% espanyola, es tracta d'una solució desenvolupada, explotada i comercialitzada en model Cloud Computing. El servei, que porta des d'estiu en la seva versió beta, ja està totalment operativa per a usuaris.

D'aquesta manera, els usuaris poden obrir, tancar, localitzar i veure el combustible dels cotxes en qüestió de segons utilitzant l'aplicació des del seu dispositiu mòbil o ordinador. Així doncs, l'app ofereix una experiència d'usuari única i s'adapta a les necessitats i preferències dels usuaris.

Emilio Mellado, CEO i Cofundador de World Wide Mobility, ha assegurat: "La transformació digital està canviant el paradigma del sector automobilístic i en World Wide Mobility volem proporcionar solucions que s'adaptin a les necessitats dels nostres clients oferint la millor experiència d'usuari possible. Gràcies a la nostra experiència tecnològica amb els operadors de mobilitat urbana hem desenvolupat aquesta solució que permetrà reduir els temps d'espera dels usuaris d'aquest tipus de serveis".

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per