Els nens passen cada vegada més temps amb el mòbil, com els seus pares

 

Per Tecnonews / AMIC - AMIC - Redacció (1405 caracters) / 1 Foto

Ningú reconeixeria que és addicte a les Noves Tecnologies d'entrada, no obstant això, quan algú ens ho fa veure, potser som més conscients del nostre grau de dependència pel que fa al telèfon.

Això és el que demostra un estudi elaborat per l'empresa Symantec que rep el nom de "My First Device" en el qual es constata que el 41% dels pares ha estat renyat alguna vegada pels seus fills per passar massa temps mirant el mòbil o per fer-ho en moments inadequats.

Sembla curiós doncs l'estudi se centra l'ús que fan els menors del telèfon mòbil i els reptes als quals han d'enfrontar-se els pares per dur a terme una bona educació en aquesta matèria.

Symantec afegeix que en el cas dels fills s'està donant cada vegada més una major utilització dels dispositius mòbils. L'estudi determina que els nens prefereixen passar temps amb el mòbil que menjar dolços. Així mateix, afegeix que la mitjana de temps que un nen passa diàriament davant de la petita pantalla és bastant elevada. D'aquesta manera els nens espanyols dediquen una mitjana de dues hores i mitja davant del telèfon, la qual cosa significa que passen mitja hora més amb el mòbil que jugant a l'aire lliure.

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per