Tornar als orígens de la telefonia

Tornar als orígens. Potser aquest sigui un dels camins que la tecnologia prengui en les pròximes dècades. Més si parlem de telefonia on algunes persones ja acusen la hipersofisticación dels nostres dispositius mòbils i senten nostàlgia per aquells telèfons que amb una gran resistència enviaven SMS i trucades; com a molt tenien algun joc d'allò més simple.

Si aquest és un dels senders que pot recórrer la tecnologia, Nokia ja ha començat a seguir-lo. Seus són aquests telèfons que a tantes persones van enamorar i seus amb HMD Global la nova reedició del famós 3310.

La signatura d'origen escandinau s'ha presentat al Mobile World Congress amb els seus smartphones amb sistema operatiu Android. El Nokia 6 amb un preu de 229 euros, el Nokia 5 amb un preu de 189 euros i el Nokia 3 al mercat per 139 euros són la nova oferta de la companyia.

Amb tot, si alguna cosa ha causat sensació és el nou dispositiu presentat per HMD. El retorn del 3310 en una versió actualitzada comptarà fins i tot amb el famós joc de la serp i estarà disponible en diversos colors. Per si fos poc, el seu preu serà de 49 euros i comptarà amb una autonomia en espera d'1 mes i de 22 hores en conversa.

Aquest mòbil es va fer famós per la seva resistència davant cops, caigudes i fins i tot aigua. És per això que ningú descarta que la nova reedició sigui tot un èxit. Més si a diferència del seu predecessor incorpora una càmera i té la possibilitat de connectar-se a internet.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per