Com ser influencer

 

Viure d'un blog o de Youtube és sens dubte una tasca complexa. Són pocs els que ho aconsegueixen i compten amb milions de visitants.

És per això que resulta lícita la pregunta que es planteja Portaltic en un article recent: Com funciona el món dels blocaires de moda?

Segons explica el portal, la blocaire més destacada és Chiara Ferragni. Amb el seu blog Theblondsalad.com té a Instagram més de 8 milions de seguidors i el seu negoci està valorat en 10 milions d'euros a l'any.

Òbviament no és un referent per a aquelles persones que vulguin entrar en el negoci des de l'esglaó més baix. A més de tenir la seva pròpia marca de sabates, Chiara compta amb un equip de treballadors darrere del seu portal. Fotògrafs, especialistes en SEO, estilistes o maquilladors estan en la seva nòmina.

L'objectiu doncs, no és aconseguir en un primer moment que la teva plataforma de moda es sustenti pel seu propi peu. Els primers ingressos dels blocaires d'aquest tipus es troben en les marques més grans de moda. Per a aquestes, la difusió a través d'un blocaire famós pot reportar uns ingressos afegits d'entre 1 i 3 milions de dòlars. Sembla obvi que llavors les marques paguin grans quantitats de diners als blocaires perquè mostrin en les seves xarxes socials els seus productes. Els diners en aquest sentit es mou en grans quantitats i una companyia de moda pot arribar a pagar entre 5.000 i 25.000 dòlars a un blocaire per una entrada patrocinada. És per aquest motiu que ja molta gent ha deixat de cridar-los com abans, blocaires. Per al sector de la moda, aquests blocaires el màrqueting pot generar un canvi de tendència en la moda, són influencers.

Les xifres de seguidors que cal tenir per poder arribar a aquestes cotes de popularitat, no són precisament baixes. Segons El Periódico 200.000 visites diàries reporten una quantitat de 2.000 euros al mes de youtube.

En resum, el millor serà llevar-se la idea del cap i començar a pensar que ser youtuber és una tasca que més que d'esforç requereix de sort.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per