Xavi Tomasa i Rosa Mari Carulla guanyen la Cursa de la Diada de Térmens

Després de mig any d’aturada, s’ha reprès la Lliga Ponent amb la Cursa de la Diada amb 250 corredors


Després de mig any d’aturada, 250 corredors han pogut tornar a gaudir d’una prova atlètica de 10 kilòmetres celebrada segons els nous protocols, el passat divendres 11 de setembre a Térmens, amb la popular Cursa de la Diada, organitzada per l’ACUDIT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens i l’Ajuntament de la població.

Pel que fa als resultats, en homes Xavi Tomasa (Inverse Team) ha estat el més ràpid amb una marca de 31.19, seguit de Mohamed El Ghazouany (CE Seu Vella), segon amb 31.48, i de Ricard Pastó (Xafatolls), tercer amb 32.02. En l’apartat femení, victòria per a Rosamari Carulla (Altan Wear La Guineu) amb un registre de 40.19, seguida de Núria Ribalta (Xafatolls), segona amb 42.41, i de Marta Segura (Tuga Active Wear), tercera amb 44.06.

El fet que s’hagi celebrat la Cursa de la Diada no significa que el calendari es reprengui amb normalitat, ja que continuen suspenent-se curses a l’espera d’esdeveniments o de que millori el panorama.

El cert és que la Cursa de la Diada s’ha hagut d’adaptar als protocols de seguretat vigents actualment, unes exigències que, per exemple, han obligat a limitar les inscripcions a 250 participants. Els participants han pres la sortida de manera esglaonada cada 20 segons en grups de 5 i ordenats en funció de la marca acreditada, i durant la cursa, els atletes han hagut de mantenir la distància de seguretat de 2 metres, obrint-se per realitzar avançaments. Per accedir a la zona de sortida, els corredors han passat control de temperatura i han hagut d’utilitzar mascareta, com també a l’acabar. Els espectadors han hagut d’usar mascareta en tot moment.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per