Vuit empreses del sector nupcial de Lleida reben el segell d'exce·lència i una és balaguerina

Vuit empreses de les comarques lleidatanes han estat guardonades aquest any amb un premi Wedding Awards, que atorga des de fa set anys el portal web bodas.net com a reconeixement a l'excel·lència en el sector nupcial, basant-se en l'opinió de les parelles.

Han resultat premiades les lleidatanes Booknovias, Gala García Núvies i un trosset de Sun, en la categoria de Núvies i Complements; Flaixmatón, en la modalitat d'Animació; Flaires, en Flors i Decoració; Albert Bardina i Rafa Rodríguez (Fotografia); i l'empresa de Balaguer BMB, de lloguer de material i mobiliari per a festes.

Els Wedding Awards s'entreguen ales empreses que han obtingut el major nombre d'opinions i les millors qualificacions de cada categoria i suposen el 5% de més de 47.000 firmes espanyoles, de les quals 8.000 es situen en territori català. El reconeixement aconseguit per l'establiment Booknovias de Lleida és el cinquè consecutiu, mentre que per al fotògraf Rafa Rodríguez es tracta del quart premi.

Segons expliquen des de bodas.net, "l'edició d'enguany cobra especial rellevància al representar un gran suport per als professionals de sector en una de les temporades més difícils que es recorden fins al moment a causa de la crisi de la Covid-19, que també ha obligat a retardar un mes el lliurament d'aquests guardons ". En les edicions dels últims anys, el portal també ha premiat al fotògraf lleidatà Rafa Ariño, els banquets de la finca Pla de l'Bosc de Bellpuig i el Palau de Margalef, a Torregrossa. Els premis es distribueixen entre un total de 19 categories i és el propi client el que s'encarrega d'enaltir o criticar el servei rebut.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per