top of page
hemeroteca.jpg

Vallfogona ven més de 1.800 tapes de caragols durant la 2a edició de la Fira Lo Caragol Food

El premi “Els Millors Caragols de l’Oest 2024” ha estat per Eloi Farré de Vallfogona


Vallfogona de Balaguer ha celebrat la segona edició de la Fira Lo Caragol food els passats 4 i 5 de maig, superant l’èxit de la primera edició. L’Ajuntament del municipi, impulsor de la iniciativa amb la col·laboració de veïns i comerços i entitats locals, destaca la venta de més de 1.800 tapes de cargols preparades per mitja dotzena de restauradors locals i Es Arraïtzes de Garòs com a restaurant convidat, durant els dos dies.

El premi “Els Millors Caragols de l’Oest 2024” s’ha quedat de nou a Vallfogona. El plat presentat per Eloi Farre, una recepta del seu difunt pare Enric, s’ha coronat com la guanyadora del concurs, així ho va delliberar el jurat, format per Lo Sr. Postu, el membre de la Fecoll Xavi Gaya, el blocaire gastronòmic Jonathan Nuevo (@esmorzardeforquilla.cat), la blocaire i instagramer Dolors Mateu (@ladolorss) i el propietari del restaurant Cal Xirricló de Balaguer, Francesc Molins, després de degustar les 14 receptes presentades per cuiners i cuineres no professionals.

Durant aquests dos dies, s’ha maridat gastronomia, mercat de productes de proximitat (que ha aplegat una trentena d’elaboradors de Vallfogona de Balaguer i rodalies), música i activitats per als més petits amb altres propostes en les quals els cargols han estat protagonistes.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page