top of page
hemeroteca.jpg

Una nova edició del Forma amb un format més breu durant els dies 6, 7 i 8 d’octubre

La ciutat de Balaguer celebra una nova edició de Forma. Espais d’Art Contemporani els propers 6, 7 i 8 d’octubre, amb un format breu de l’esdeveniment per tal d’adaptar-se a la nova periodicitat del Forma, que passa a ser bianual. Per aquesta tercera edició i primera del format Forma singular, es proposa un esdeveniment de cap de setmana, que començarà el divendres 6 d’octubre a les 19.30 h amb la inauguració a l’església de Sant Josep, i finalitzarà el diumenge dia 8 d’octubre al vespre.

Per a emmarcar aquest format breu en el context de la convocatòria, s’ha optat per convidar un dels artistes o col·lectius seleccionats en alguna de les edicions anteriors, i realitzar una proposta conjunta amb el comissariat i l’organització, treballant a partir de la conceptualització de l’edició anterior, ‘Balaguer, ciutat de memòria’.

En aquesta edició presenten la proposta ‘Is Memory an Algorithm?’ la qual estarà ubicada a l’església de sant Josep, al carrer del Miracle. La instal·lació proposa un espai per a la reflexió entorn a la dificultat d’historiar el present, i com ens hi enfrontem a partir de la sobreinformació que impera en el món actual.

D’altra banda i quant a les activitats paral·leles previstes, un any més visita lliure a la planta de la Fundació Sorigué, una taula rodona titulada ‘La conservació de la memòria’ a la plaça Comtes d’Urgell el dissabte a les 19 h, i la cloenda, sessió de música techno a càrrec d’A&B live, al carrer del Miracle a partir de les 19 h.
banner-reclam.gif
bottom of page