Una alumna de 6è de primària de Camarasa guanya el IVConcurs de Cartells Antitabac

Un cartell elaborat per una alumna de 6è de primària de l’escola Dos Rius de Camarasa, sota el pseudònim de Càrlix, ha resultat el guanyador del IV Concurs de Cartells Antitabac i serà la imatge de les campanyes institucionals comarcals contra el consum de tabac dels propers mesos.

El tancament dels centres educatius propiciat per l’estat d’alarma ha provocat un descens del nombre d’originals presentats en el concurs. Davant d’aquesta situació, l’organització, integrada per la Mesa de Salut Jove de la Noguera i coordinada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, ha decidit declarar desertes dues de les categories del concurs (la d’alumnes d’Educació Secundària i la de Batxillerat i Cicles Formatius) i només ha mantingut la categoria per a alumnes d’Educació Primària.

Els premis del certamen també s’han vist alterats per la crisi sanitària. En aquesta edició, l’original guanyador s’ha endut un premi consistent en material escolar, mentre que la resta d’estudiants participants han rebut un detall en forma també de material escolar i un diploma en agraïment a l’esforç que suposa la seva participació en circumstàncies excepcionals.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per