top of page
hemeroteca.jpg

Un octubre replet de solidaritat

Durant el mes d’octubre, la Junta Local de Balaguer ha organitzat diferents esdeveniments solidaris per a continuar lluitant contra el càncer.

El 8 d’octubre es va celebrar la IV Caminada Contra el Càncer, on va ser un èxit en participació, ja què es van inscriure prop de 400 participants. A més, el passat 29 d’octubre es va dur a terme el dinar solidari. Des de la Junta Local de Balaguer, volem expressar el nostre més sincer agraïment per la seva valuosa participació en el dinar solidari contra el càncer i en la caminada solidària. El vostre suport incondicional han estat fonamentals per a fer d’aquests esdeveniments un èxit rotund.

Gràcies a la vostra generositat i compromís, hem aconseguit recaptar fons essencials per a la lluita contra el càncer i per a fer costat als qui lluiten valentament contra aquesta malaltia i a continuar oferint la cartera de serveis gratuïts a pacients i familiars de la nostra província.

La vostra solidaritat i empatia són una font d’inspiració per a tots nosaltres. Junts, estem construint un futur més brillant i ple d’esperança per a aquells afectats pel càncer. Continuem lluitant units en aquesta important causa.

Gràcies, una vegada més pel vostre indestructible suport i per formar part d’aquesta comunitat compromesa en la lluita contra la malaltia. Esperem comptar amb la vostra participació en futurs esdeveniments solidaris.


Associació Contra el Càncer, Junta Local Balaguer


Entradas Recientes

Ver todo

Doncs bé. Ja hem viscut una altra Festa Major, dita del Sant Crist. Amb uns protocols ja costums ben repetides. Que pujades i baixades del Sant Crist de les autoritats. Traques i balls dels gegants i

Aquest passat abril ens vam crear el Col·lectiu Sardanista de Balaguer per donar continuïtat a la tasca de promoció de la sardana que s’havia engegat amb la capitalitat del 2022. Teníem per objectiu d

El canvi climàtic, del qual durant molt de temps se n’ha parlat de forma futura, com una amenaça llunyana, ja és una realitat. Una realitat climatològica, derivada principalment de l’acció humana, per

banner-reclam.gif
bottom of page