top of page
hemeroteca.jpg

Un any més les activitats als vespres d’estiu a Balaguer tenen molt bona acceptació

La combina entre activitats d’oci i salut fa que s’amplifiqui el ventall i hi participi més gent


Les àrees de Joventut i Esports s’han unit un any més per proposar activitats per als vespres i nits dels mesos d’estiu a la ciutat de Balaguer.

Durant el mes de juliol s’ha pogut gaudir d’aquestes activitats d’oci i esport pes les nits estieuenques.

Una de les activitats amb més afluència de públic és el Cicle de Monòlegs, els quals es fan tots els dimecres a la plaça del Teatre, a partir de dos quarts de deu del vespre.

Un altre dels cicles que s’ha tornat a organitzar per aquest estiu és el Música i Tapes, el qual es fa tots els dimarts a les nou del vespre a la plaça del Mercadal.

D’altra banda, també s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran fins el proper 18 d’agost. Aquestes són: caminades saludables, els dilluns a dos quarts de nou i amb sortida des de la plaça del Morter; classes de Zumba, també a la plaça del Morter els dimarts a un quart de nou del vespre; i Aquafitness, a les piscines del Secà tots els dijous a partir d’un quart de nou.

Durant aquest mes de juliol, les activitats han tingut bona resposta, una manera de gaudir de l’oci a la ciutat i també una manera de cuidar-se i fer una mica d’activitat en les hores que ja no fa tanta calor.banner-reclam.gif
bottom of page