top of page
hemeroteca.jpg

Un any més alumnes de Balaguer duen a terme la plantada d’arbres per la ciutat

Des de principis de febrer, l’alumnat de 4rt curs d’Educació Primària dels centres educatius de la ciutat, han participat de la campanya ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’, al carrer de les Franqueses.

Durant aquesta acció, l’alumnat ha dut a terme la reforestació d’aquesta zona d’entrada a la ciutat amb arbres d’espècies autòctones, les quals han de millorar la biodiversitat de l’entorn així com els accessos a Balaguer.

Els objectius són fomentar la participació de l’alumnat en actuacions que milloren l’entorn públic; promoure actituds i comportaments de sensibilitat vers el medi ambient i el patrimoni cultural i històric; dur a terme actuacions que permetin la conservació i millora de la ciutat; i donar a conèixer el patrimoni natural i la vegetació autòctona de la zona.

Seguidament es va du a terme l’activitat ‘Descobrim el tresor de les Franqueses’ a la zona de l’entorn del monestir cistercenc, amb la que a través d’un scape room l’alumnat descobreix l’interior de l’església i les seves característiques arquitectòniques i formals.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page