Trobada Ocupacional virtual d’expressions artístiques organitzada per l’Estel

El passat dijous dia 11 febrer, es va celebrar a Balaguer la tercera trobada virtual de tallers ocupacionals de persones amb discapacitat intel·lectual que estan previstes per aquest curs i que organitzen diferents centres de la Federació ALLEM dins de la seva comissió d’activitat física, esport i lleure. Aquest cop, eren els del Taller L’Estel els encarregats d’organitzar aquesta jornada amb la temàtica d’Expressions artístiques.

Degut a la pandèmia provocada per la Covid-19 aquest curs les trobades són en format virtual, durant tot el matí van gaudir d’actuacions musicals amb tot tipus de cançons, els participants van demostrar tot el que han estat assajant durant el curs per dur a terme els seus números.

En la trobada, hi han participat un total de 305 persones amb discapacitat intel·lectual de 14 centres de les terres de Lleida: Talma de Juneda, Acudam de Mollerussa, l’Olivera de Vallbona de les Monges, Alba Jussà de Tremp, Amisol de Solsona, l’Espígol de Cervera, Claror de la Seu d’Urgell, Adda de Vielha, Empresseguera, Casa Nostra, Entrevies, Ciutat Campus i Ilersis de Lleida, i l’Estel de Balaguer.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per