Trileros

¿Algú es creu que la xifra de persones mortes pel COVID-19 és de 27.100 i porta congelada més de tres setmanes? El Ministerio de Sanidad diu que ells faciliten la xifra de defuncions en base a la informació que reben de les Comunitats Autònomes. Mentida. Són uns trilers.

Un triler és aquell tafur que remena tres cartes sobre una taula, una de les quals és un As i tu has d’endevinar on és aquest As. Mai l’encertaràs perquè el triler, que ha fet un joc de mans, sempre fa trampes.

Si partim de les dades que han anat notificant els governs de les Comunitats Autònomes i les comparem amb les dades facilitades pels hospitals, residències de la gent gran i empreses de serveis funeraris, la xifra ronda els 44.000 morts deguts al coronavirus. UN DE CADA MIL ESPANYOLS ha mort degut al COVID.

No hi ha cap país, ni oriental ni occidental, ni desenvolupat i ric ni pobre com les rates que tingui una proporció de morts com la que té Espanya.

Trileros. Mentiders. La pandèmia els ha vingut tant gran a aquesta banda d’inútils i ineficients com la crisi econòmica que ja és aquí degut precisament a la pandèmia i que no sabran resoldre perquè lo seu és crear problemes allí on no hi son, o augmentar els que ja existeixen, no cercar solucions.

I al d’amunt, en lloc de mirar de corregir tot allò que han fet malament, es dediquen a bolcar mentides i acusacions injustificades sobre els partits que no han dit amén a tot.

Com sempre han fet, el governs d’esquerres en lloc de governar fan oposició de la oposició.

Augmentaran els impostos existents i en crearan de nous per finançar el seu desbarrament. No saben crear riquesa si no és amb la concessió a dojo de subsidis o amb la contractació directa de personal, faci falta o no. No saben crear les condicions per a estimular la creació de riquesa i llocs de treball.

Que Déu ens agafi confessats.


Joan Vicent Sampedro Cortés

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per