top of page
hemeroteca.jpg

Tres grups de l’INS Almatà i una professora finalistes de la 2a edició del concurs AMIC Directes

El concurs de creació de contingut en català, AMIC-Directes, ja ha presentat el seu llistat de finalistes. Més de 500 joves de 40 instituts s’han sumat a la segona edició del concurs de creació de contingut audiovisual en català a través de Twitch, AMIC-Directes. S’han publicat els vídeos dels joves participants en les categories d’E-Sports i Actualitat, que han tractat temes tan variats com l’univers dels videojocs o narració de les seves partides, l’actualitat informativa, curiositats de diversos territoris de parla catalana, gastronomia, tradició i cultura, entre d’altres.

Entre els 60 streamings publicats s’han escollit 24 finalistes, dels quals han quedat tres grups de l’INS Almatà de Balaguer, en categoria Actualitat, els grups XafiCat i Cotorres i en categoria Esports, el grup Boixos. Pel que fa al professorat, Montse Vidal, professora també de l’INS Almatà ha estat finalista.

Durant les pròximes setmanes, el jurat acabarà de deliberar per fer la selecció de les persones guanyadores d’aquestes segona edició. A més, d’entre els 13 docents finalistes s’entregarà un guardó al més motivador/a. L’organització del concurs premiarà als guanyadors amb un xec regal per a bescanviar en material audiovisual i escolar.
banner-reclam.gif
bottom of page