Torrons i Mel Alemany ha estat guardonada amb 11 estrelles als “Great Taste Awards”

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat guardonada amb 11 estrelles als premis internacionals ‘Great Taste Awards’, que es van fer públics el passat 21 de setembre a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet.

Alemany es converteix en l’empresa productora amb més referències premiades de l’Estat espanyol (ja ho va ser el 2017 i el 2019 i el 2018 va quedar en segona posició) i ha rebut el reconeixement per set productes diferents.

La Mel de castanyer, amb tres estrelles, se situa dins del club exclusiu dels 205 productes de tot el món que han obtingut el màxim guardó que otorga del certamen, de les 12.777 referències que s’han avaluat. També han estat reconeguts amb dues estrelles el torró dur i el torró de crema torrada. Han rebut una estrella la Mel de taronger, la Mel amb pistatxo torrat, la Mel amb nous del Prepirineu i un dels productes presentats l’últim any, L’OliMel. Precisament, la innovació de productes com l’OliMel ha estat molt valorada pel jurat d’aquest premi internacional. Aquest guardó reconeix la qualitat de les tres mels de capçalera d’Alemany: la Mel de taronger, la Mel de romaní i la Mel de farigola, totes guardonades amb estrelles Great Taste.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per