top of page
hemeroteca.jpg

Torna Emboirats el Cicle d’espectacles infantils arribant enguany a la 5a edició

La Paeria de Balaguer va presentar a mig gener la programació prevista per al cicle d’hivern d’espectacles infantils de Balaguer, l’Emboirats, que enguany arriba a la seva 5a edició.

Aquests espectacles es fan en petit format en alguns dels edificis o sales municipals, com el casal Lapallavacara, el Museu o la sala del Centre Cívic. El Teatre sempre aculleix l’última funció del cicle.

L’edició de 2024 de l’Emboirats començarà el diumenge dia 21 de gener a les 12 h al Casal municipal Lapallavacara, on es podrà veure ‘Hats’ del clown JAM. Amb aquest espectacle, el clown JAM ens planteja un dilema: preferim una vida acomodada o una vida somiada? ens proposa que sortim de la zona de confort, la rutina, i ens atrevim a lluitar pel que volem sense por al fracàs!

La següent proposta és ‘Sons de mar’ de La Botzina, que es farà el diumenge dia 4 de febrer a les 12 h a la sala d’actes del Centre cívic del carrer Miracle. En aquesta proposta, a través d’àlbums il·lustrats i instruments ben singulars, com un xilòfon d’aigua, unes petxines o una caragola de mar, ens endinsarem en l’aigua i descobrirem històries que ens captivaran, sorgides de llibres ben coneguts.

El diumenge dia 18 de febrer es farà ‘Els contes de la Nair’ a les 12 h al Museu de la Noguera. La Nair és una narradora d’històries. Aquest personatge prové de la tradició oral, la qual té a veure amb el passat andalusí de Balaguer. La Nair ha vingut per quedar-se al museu i ens explicarà contes amb perspectiva de gènere i valors contemporanis.

La darrera de les propostes serà ‘La llàntia meravellosa’ de Festuc Teatre es podrà veure el diumenge dia 3 de març a les 12 h al Teatre municipal. En aquest espectacle, el geni de la llàntia meravellosa és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama, però es troba algú que no anhela cap d’aquestes coses. A través dels diferents personatges, descobrirem la importància de l’acceptació i l’amor.
banner-reclam.gif
bottom of page