Torna el programa “De la mà: Acompanyament a la Gent Gran” a Balaguer

Durant els propers dies, es reprendrà el projecte De la mà: Acompanyament a la Gent Gran, emmarcat en el Programa Treball als Barris i en el Programa Treball i Formació.

D’acord amb la situació de “nova normalitat”, el projecte es torna a activar per tal de poder prestar el servei d’acompanyament i donar una cobertura a les famílies passades aquestes setmanes de confinament. La gent gran ha acusat especialment la manca de mobilitat i de relació social que hi ha hagut durant aquest període, per tant, reprenem el servei per pal·liar aquesta situació però també prenent totes les mesures de seguretat possibles.

Aquest projecte neix com a resposta a la creixent necessitat detectada a la ciutat, per la qual cada cop hi ha més persones d’avançada edat que viuen soles. Tot i que en la majoria dels casos són persones autònomes, ocasionalment necessiten ajuda en tasques quotidianes, com poden ser sortir a comprar, a passejar, anar al metge, o senzillament compartir un cafè i una conversa.

És un servei gratuït, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya a través de dos programes subvencionats. Les inscripcions estan obertes a qualsevol persona major de 65 anys interessada en participar-hi.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per