Toca tornar a votar

He llegit a la premsa que la Policia ha descobert que alguns elements dels CDR, suposo que els més bolxevics, preparaven accions terroristes per tal de posar dificultats al procés electoral que hores d’ara tenim en marxa. Entre altres accions volien interrompre el subministrament d’electricitat amb àcid clorhídric. Dono per fet que això els farà guanyar un bon sarpat de vots.

D’altra banda, tenim per a escollir el partit liderat per un egòlatra fugit de la Justícia que ja és diputat al Parlament europeu però que no ha sigut capaç de trobar cap grup parlamentari interessat en integrar-lo; més bé ha sigut al contrari: tots els grups l’han rebutjat i s’ha vist obligat a compartir grup, cadires i despatxos amb VOX, entre d’altres.

També podreu triar un altre partit que es declara independentista, republicà i d’esquerres, però que ja fa temps aplica una política centralista, pactista i de dretes. Des de fa tres anys, a Catalunya hem vist fer molta Política, però cap política d’inversions per lluitar contra l’atur, contra la pobresa, contra l'ineficaç sistema d’ajuts a la dependència, contra les llarguíssimes llistes d’espera als hospitals, contra la delinqüència juvenil que creix exponencialment any rere any, etc.

¿No hi ha alternativa? Sí. Penso que sí. Han aparegut recentment altres partits de clara inspiració catalanista i nacionalista que descarten l’unilateralitat perquè saben que no és viable, si més no a curt i mitjà termini. Són partits que opten per la catalanitat de tota la vida, és a dir, per la negociació, el diàleg, el pacte, sense renunciar en absolut als seus objectius finals que, possiblement, són la independència de Catalunya, però passant per un període de negociació dintre de la llei.

També opta a la presidència de la Generalitat el filòsof que encapçalant el Ministeri de Sanitat és responsable de tres milions de persones infectades i més de 80 mil morts arreu d’Espanya.

Jo, «comme d’habitude», votaré pel mètode del descarte. Es tracta d’anar eliminat tot allò que no t’ofereix un mínim de confiança.


Joan V. Sampedro Cortés


Entradas Recientes

Ver todo

Hem votat

Han passat les eleccions i els seus resultats de segur no han satisfet a cap dels que es presentaven per manar-nos. Malgrat una organització modèlica que va superar amb escreix la seguretat, i també e

4.546 gràcies

El 14 de febrer l’independentisme va fer un pas important en superar, per primera vegada en unes eleccions al Parlament, el 51% dels sufragis. Hem complert l’objectiu, com el vam complir fa tres anys

Respectem les persones grans

Tinc pocs recursos per extendrem sobre aquest gran problema tant complex que a tots ens afecta i si tingués autoritat posaria tot el meu esforç sobre el tema per a reconèixer tot el que han sofert per

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per