Tests massius a les residències de Balaguer

El Departament de Salut fa tests massius entre els usuaris i treballadors de les tres residències geriàtriques de Balaguer. Segons el paer en cap, això permetrà conèixer l'abast real de la pandèmia en aquests centres.El Departament de Salut va fer la passada setmana tests massius entre els usuaris i treballadors de les tres residències geriàtriques de Balaguer, per conèixer l'abast real de la pandèmia en aquests centres i poder encarar de la millora manera possible la sortida del confinament.

Jordi Ignasi Vidal va comentar que la situació a les residències és actualment "molt més tranquil·la" que a principis de mes quan es va saber que un total de 40 usuaris de dos centres geriàtrics de la ciutat de Balaguer havien donar positiu de covid-19.

Segons el paer en cap, el fet d'haver pogut traslladar algunes persones a l'hospital sociosanitari Hèstia "va permetre esponjar les residències que tenien casos i poder fer molt millor tot l'aïllament i la gestió".

Jordi Ignasi Vidal també va assenyalar que es mantenen les desinfeccions a l'exterior d'aquests centres als quals es continua fent arribar material que confecciona el voluntariat de Balaguer com ara bates, mascaretes, peücs o gorres.

A principis del mes d'abril un total 26 avis de la residència Comtes d'Urgell i 14 de la residència Santa Maria van donar positiu de covid-19. Els dos centres han estat desinfectats també aquest mes amb productes especialitzats, la residència Comtes d'Urgell en dues ocasions, una a càrrec d'una empresa especialitzada contractada pel Departament d'Afers Socials i la segona a càrrec de la UME, la Unitat Militar d'Emergències del Ministeri de Defensa.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per