top of page
hemeroteca.jpg

Taller de cuina “Fem-ne bon profit!” de l’Àrea de Residus de Consell Comarcal

Dins del Pla de prevenció comarcal de residus del Consell Comarcal de la Noguera, s’han organitzat uns tallers per reduir el malbaratament alimentari.

Segons la darrera diagnosi del malbaratament alimentari a Catalunya, el 6,3 % del total de residus de Catalunya es deuen al malbaratament alimentari. Per millorar aquestes xifres, l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera ofereix als ajuntaments de la comarca el taller “Fem-ne bon profit!”, un taller de cuina d’aprofitament alimentari adreçat al veïnat del municipi, on s’expliquen receptes i es donen consells per reaprofitar els aliments.

Ara per ara, els ajuntaments que han demanat de fer el taller són: Àger, Albesa, Algerri, Alòs de Balaguer, les Avellanes, Baldomar, la Baronia de Rialb, Bellcaire d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Penelles, la Sentiu de Sió, Tartareu i Térmens.

El primer taller es va fer a Castelló de Farfanya, el dia 25 d’octubre, amb 16 participants, i també s’ha fet a Alòs de Balaguer (5), a Tartareu (9), a Bellcaire d’Urgell (14) i a Camarasa.

banner-reclam.gif
bottom of page