Santalinya acull una exposició permanent amb obres d’Antoni Camarasa i Jordi Marcos

El passat dissabte 27 de març es va inaugurar a Santa Linya la nova una nova exposició permanent amb la presència dels dos artistes, originaris d’aquest poble.

L’acte es va celebrar a l’aire lliure i amb totes les mesures i protocols anti-Covid, comptant amb la presidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Estefania Rufach; el conseller comarcal de Cultura, Jaume Montfort, i l’alcaldessa de Les Avellanes, Lídia Ber, i va aplegar un bon nombre de veïns i visitants, que van poder accedir a la sala en grups reduïts i en presència dels autors.

Els treballs de Jordi Marcos inclou les escultures que elabora de manera completament autodidacta al seu taller de Santalinya a partir de ferralla, instruments i eines del camp, maquinària en desús.

Antoni Camarasa ofereix una visió entre tendra i humorística de la naturalesa, i que té els seus orígens en les vivències de l’artista al poble on va viure fins als 16 anys. Els animals estan pintats d’una manera primitivista, molt sintètica, i el resultat és una obra espontània i rigorosa d’expressió que connecta amb el treball d’altres artistes actuals propers a una expressió primitivista del contemporani.

La sala d’exposicions no té un horari de visita, però s’ha de demanar visita prèvia.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per