top of page
hemeroteca.jpg

Sant tornem-hi!

Parar per reposar va bé. Per agafar perspectiva. Per fer balanç. Per estar en família i amics. Per llegir i escriure allò que feia temps que tenies pendent. Parar per reposar uns dies va bé; ens ha anat bé a tots. Perquè després de dues eleccions consecutives i d’un estiu amb una calor infernal, tots necessitàvem uns dies per agafar aire.

I ara, sant tornem-hi! Ara toca reprendre la feina després de descansar, encara que sigui amb un cert enuig per haver de tornar a les obligacions del dia a dia. Però la vida és així, hi ha moments pel gaudi i amb moments per treballar.

Ara és l’hora que els infants retornin a l’escola i a l’institut. Que es buidin les platges i s’omplin les oficines. Ara és hora que les botigues obrin amb noves promocions de temporada i tothom es prepari per la tardor. I als polítics ens toca estar a l’alçada. Ens hem d’exigir més que a ningú per estar al servei de la gent.

Des de Junts-Impulsem estem a punt per escoltar la gent. A tothom: als que ens vau fer confiança, als que heu perdut tota esperança i als que, malauradament, no rebreu l’atenció que us mereixeu del Govern de la nostra Diputació.

I per escoltar-vos, sortirem al carrer. Visitarem pobles, visitarem empreses, escoltarem tots els col·lectius possibles. Vetllarem perquè els pagesos rebin totes les ajudes que mereixen, per portar la fibra òptica al Pirineu, per millorar la seguretat de les carreteres, per garantir que tots els ajuntaments cobrin el que la Diputació encara no els ha pagat.

Junts-Impulsem som un equip solvent i estem preparats per treballar per a tothom. I hi serem tantes vegades com faci falta. Hi serem malgrat les crítiques. O, sobretot, per canalitzar les vostres crítiques. Hi serem per donar resposta a les vostres necessitats, per fer polítiques útils des de l’oposició. I també per animar-vos a continuar treballant per la independència del nostre país.

Sant tornem-hi, que no ha estat res!


Rosa M. Perelló i Marc Solanes, diputats de Junts a la Diputació de Lleida

Entradas Recientes

Ver todo

Doncs bé. Ja hem viscut una altra Festa Major, dita del Sant Crist. Amb uns protocols ja costums ben repetides. Que pujades i baixades del Sant Crist de les autoritats. Traques i balls dels gegants i

Aquest passat abril ens vam crear el Col·lectiu Sardanista de Balaguer per donar continuïtat a la tasca de promoció de la sardana que s’havia engegat amb la capitalitat del 2022. Teníem per objectiu d

El canvi climàtic, del qual durant molt de temps se n’ha parlat de forma futura, com una amenaça llunyana, ja és una realitat. Una realitat climatològica, derivada principalment de l’acció humana, per

banner-reclam.gif
bottom of page