S’ha netejat el camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc deRivera en un camp de treball

Una dotzena de joves d’arreu de Catalunya van participar fins el passat 16 d’agost al camp de treball ‘Bultra’20’, que es feia a Balaguer sota l’organització de Joventut i Ascalfó.

Es tracta d’un dels 35 camps que coordina la Direcció General de Joventut i que ofereixen més de 600 places arreu del país per a joves de 14 a 29 anys.

El camp de Balaguer estava dedicat al desenvolupament de tasques al camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera, per eliminar la vegetació al·lòctona, la no pròpia de la zona, per afavorir que les espècies autòctones es puguin desenvolupar millor. Les tasques havien de desbrossar completament aquest recorregut per habilitar-lo com a un espai de passeig i esport per a la ciutadania en general.

L’activitat,pels participants, no es limitava només a aquesta feina sinó que incloia entreteniment de tarda i vespre, amb Workshops, jocs d’orientació i experiències d’integració amb jovent de Balaguer.

També els par-ticipants en aquesta camp de treball, han pogut gaudir de les visites turístiques per descobrir el patrimoni de la ciutat de Balaguer i dues visites a Vilanova de la Sal i a Sant Llorenç de Montgai.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per