top of page
hemeroteca.jpg

S’ha fet la presentació del carnet Jove Local i Comarcal de l’Oficina Jove de la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera ha fet la presentació del projecte de Carnet Jove Comarcal, impulsat per l’Agència Catalana de la Joventut, amb l’objectiu de facilitar als joves de la Noguera l’accés a serveis, avantatges i descomptes que s’ofereixen en els diferents municipis de la comarca.

Tindrà un format digital i ampliarà els avantat ges del Carnet Jove de Catalunya amb propostes d’àmbit més local i comarcal, com per exemple, avantatges en els serveis municipals oferts pels ajuntaments o el Consell Comarcal de la Noguera, un major estalvi en les despeses del dia a dia, gràcies a un nombre més gran de descomptes en els comerços del territori, locals i de proximitat, una comunicació adaptada perquè els joves s’assabentin dels descomptes que tenen més a prop, a través del web del Carnet Jove, butlletí electrònic, etc.

L’Oficina Jove de la Noguera fomentarà i gestionarà les adhesions d’ajuntaments, comerços i serveis de la comarca per tal que el Carnet Jove de la Noguera sigui una eina útil tant per al jovent com per a les entitats i serveis adherits.

També s’ha destacat el nou programa de ràdio ‘Noguera Jove’, impulsat des de l’Oficina Jove i que s’emetrà a Ràdio Balaguer.
banner-reclam.gif
bottom of page