top of page
hemeroteca.jpg

Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera es va reunir el passat 28 de novembre a la seu del Consell Comarcal, convocat per l’Àrea de Serveis Socials, hi van assistir una vintena de representants dels casals de gent gran de 14 pobles de la Noguera i diferents professionals dels Serveis Socials.

Després del resum de les activitats i accions organitzades al 2023 per a les associacions o casals de gent gran de la comarca, es van presentar les activitats previstes pel 2024 en diversos municipis.

També es va presentar la Trobada de la Gent Gran de la Noguera, programada per al mes de maig. Tot seguit s’inicià una dinàmica participativa on els assistents van exposar les necessitats que detecten com a col·lectiu de gent gran en municipis rurals i van proposar activitats i accions recollides per l’Àrea de Serveis Socials, per valorar-les i mirar de portar-les a terme dins de la programació del 2024.

La vicepresidenta i consellera comarcal de l’Àrea de Drets Socials, Igualtat i Joventut del Consell Comarcal de la Noguera, Maricel Segú i Peralba, els va expressar l’agraïment per la seva implicació i la bona predisposició a fer possible la implementació de les polítiques comarcals adreçades a la gent gran.

També els va recordar que totes les seves propostes serien benvingudes i estudiades per poder tirar-les endavant.
banner-reclam.gif
bottom of page