Representants del Consell visiten el Servei d’Intervenció Socioeducativa i Àgape

La passada setmana, representants del Consell Comarcal de la Noguera van visitar diferents serveis que es presten des de l’Àrea de Serveis Socials, el SIS (Servei d’Intervenció Socioeducativa i Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera de Balaguer.

El dimarts 16 de març a la tarda, el president del Consell, Miquel Plensa; la vicepresidenta i consellera de l’àrea de Serveis Socials i Joventut, Anna Maria Calvís, i el gerent, Jordi Oronich, van visitar el Servei d’Intervenció Socioeducativa de Balaguer, que atén famílies amb infants que tenen entre 3 i 16 anys. Durant la visita van poder comprovar les instal·lacions, les mancances, les adaptacions del servei a les mesures de la pandèmia, i també van intercanviar impressions tant amb el personal tècnic dels Serveis Socials de la Noguera que gestiona el SIS com amb els infants usuaris del SIS.

El dimecres 17 de març, al matí, van desplaçar-se al local del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera a Balaguer, per poder fer in situ una valoració del servei, tant a nivell d’instal·lacions i infraestructura, com de funcionament. Durant la visita el personal dels Serveis Socials que gestionen el servei van posar al dia de l’estat actual de provisions del Banc d’Aliments, que durant l’any ha fet més d’una crida a la solidaritat per poder cobrir les demandes d’alimentació bàsica que es van produint durant tot l’any.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per