top of page
hemeroteca.jpg

Reflexionar i reaccionar

En aquest món, no sé on anirem a parar, perquè no porta enlloc, veiem que està mig món en guerra, matant innocents i canalla i ningú fa lo suficient per acabar amb aquest desastre i les atrocitats, que ens afecten a tots.

Per fer la guerra, només cal tenir armes, diners, soldats i posar consciència es pot envair els territoris més dèbils, tot és legal però no legítim.

Però per lluitar per la concòrdia, per a tothom es necessita valentia, determinació i heroïcitat.

Estem en un moment d'inseguretat i desestabilitzant-nos aquesta és la realitat. Hem de canviar les persones, perquè els que veiem que les persones de dalt amb posició de fer-ho no ho fa, no solucionen el problema.

Mentre, el mal no el castiguem, i el bé l'apartem, no estarem salvats, els de baix estem més confusos, controlats i manipulats, falta que els de dalt siguin un exemple d'honradesa i confiança, es converteix la paraula amb obres.

No m'allargo més, obriu els ulls, sobretot els joves s'han de revolucionar pacíficament per millorar a una generació de futur amb moltes coses, sinó ho tenen malament.

Acceptar com anem no és bo de vegades el silenci ens fa culpables, tots som culpables, tots som humans, estem entrellaçats.

Sobre Orient, Obama deia que l'hem de cuidar, sinó pot esdevenir en una guerra mundial; la violència crea violència. Ell resava cada dia perquè Déu l'ajudés en els moments mes difícils.

Podem dir on està Déu, ell ens va donar llibertat, el que hi confia ens transmet i ens ajuda a distingir el bo del mal.

Déu no és OMNIPOTENT per aquesta raó va permetre que el seu fill privilegiat el crucifiquessin.

Ell ens va crear lliures, la gent es creuen absoluts i infal·libles, tots som pecadors, fins i tot l'església; això ho diu el Papa. Reflexionar és útil per viure, sinó només sobreviurem.


Francesc Cucurull i Torra
Entradas Recientes

Ver todo

El xut vell

Era d'esperar, i per fi ha passat. Tota l'agricultura i la nostra catalana, han plantat el pal d'avís de que Prou de tanta incompetència, Prou de tantes paraules i promeses que no son res en la realit

15 de Març Dia Mundial de la Covid persistent

L’Associació Long COVID Lleida, és la nova associació creada per malalts de la COVID persistent. El 15 de març s’ha declarat el dia Mundial de lamCovid Persistent. La COVID va sacsejar la nostra socie

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page