Quatre nedadors del CEN Balaguer tornen a competicions desprès de molts mesos

Després de mesos sense poder competir, tant de temps finalment els passats 14, 15, 16 i 17 de gener, quatre nedadors del Club Esportiu Natació de Balaguer van disputar l’Open Internacional de Catalunya de Natació Absolut i Júnior al Club Natació Terrassa, una competició que està al calendari FINA i es classificatori per la Olimpíada de Tokyo.

El nedador David Pedrós va quedar tercer de Catalunya Júnior en els 200 braça.

Cal destacar la participació de l’Aina Torrubiano en categoria Júnior, l’Aurembiaix Pifarré en el Trofeu Internacional Categoria OPEN Absoluta (edat més jove que competeix contra les absolutes de nivell olímpic) i l’Arnau Pifarré en categoria OPEN Absoluta (edat més jove de la competició, encara infantil de primer any.

Finalment el mateix David Pedrós en categoria Júnior del Campionat de Catalunya, va ser el 6è en els 100 braça, 14è en els 800 lliures, 20è en els 400 estils i 25è en els 200 estils.

També destacar el gran resultat dels 4 nedadors en el relleu mixt de 4x100 estils amb una fantàstica 11a posició de l’OPEN Internacional de Catalunya. El CEN Balaguer va acabar el Trofeu Internacional de Catalunya en 20è lloc absolut.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per