Presentació del nou directoriempresarial, comercial i deserveis de Balaguer online

La Paeria de Balaguer, a través del Centre d’Empreses Innovadores i l’àrea de promoció i ocupació, presenta el directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer, un servei online i totalment gratuït que té com a objectiu donar a conèixer tota l’oferta comercial i de serveis de la ciutat.

Sigui quina sigui l’activitat que realitzin, tots els agents econòmics de la ciutat tenen la possibilitat d’anunciar-se en aquest directori, donant a conèixer d’aquesta forma els seus serveis i/o productes de forma ràpida i accessible sobre el mapa de la ciutat, distribuïts en sectors segons la seva activitat, posant en valor la diversitat i qualitat que té la ciutat de Balaguer a nivell comercial, empresarial i de serveis.

En la situació econòmica i social actual, on cal posar en valor el comerç i els serveis de proximitat, el Directori pot ser de molta utilitat, ja que els ciutadans de Balaguer podran visitar els establiments de la ciutat de forma virtual, i contactar directament amb ells si així ho desitgen.

Tots els negocis de Balaguer que estiguin interessats en aparèixer en aquest Directori online poden fer la seva inscripció a través del web de la Paeria de Balaguer de forma gratuïta.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per