Presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2020

Els concerts començaran a les 11 h de la nit i hi haurà una cabuda limitada de 433 cadires


Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2020.

Els Manel, Stay Homas, Nil Moliner i Suu seran caps de cartell de la programació jove de les fetes Festes del Sant Crist 2020 a Balaguer, uns concerts que es celebraran els dies 6, 7 i 8 de novembre al Pavelló Inpacsa.

Des de la paeria de Joventut s’ha explicat que els grups escollits ho han estat per abastar diferents tipus de música i franges d’edat i que aquests presenten un espectacle adaptat a la problemàtica actual.

Tots els concerts es faran al pavelló Inpacsa, que disposarà d’una capacitat permesa de 433 persones per que es pugui gaudir de les actuacions amb la màxima seguretat possible. Els Manel actuaran el divendres dia 6, Stay Homas ho farà el dissabte 7 i Nil Moliner i Suu el diumenge 8 de novembre.

Una altra de les novetats és que enguany es cobrarà entrada en tots els concerts. Les entrades es vendran a Codetikets, aquesta primera setmana es podran ja adquirir presencialment al casal Lapallavacara per tal que els ciutadans de Balaguer tinguin una certa prioritat i no es quedin sense entrades. Els dos primers concerts per 20 euros cadascun mentre que el darrer costarà 12 euros.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per