Presentació del Carnestoltes del Congre 2021 enguany es farà en format virtual

Des de les regidories de joventut i ensenyament s’ha pensat en celebrar una festa encara que sigui de caràcter virtual. Es podrà participar en diferents modalitats i caldrà inscriure’s com a molt tard fins el 21 de febrer


Balaguer celebrarà els propers dies 20 i 21 de febrer el “Carnestoltes del Congre”.

Les regidories de joventut i educació de la Paeria de Balaguer, ja ho tenen to preparat per tornar a celebrar un any més la festa del Carnestoltes a Balaguer, però aquest cop serà un carnestoltes virtual.

Amb la voluntat de no perdre l’alegria en el moment de pandèmia en que ens trobem, i per seguir potenciant la cultura popular, fomentar les tradicions festives i motivar als balaguerins i balaguerines a participar d’aquesta festa, s’han organitzat diferents concursos en modalitat virtual.

Tothom qui vulgui participar ho podrà fer en els diferents concurs, el “concurs de disfresses” i el “concurs de comparses”.

Pel que fa al concurs de disfresses, cadascú haurà de triar una disfressa i inscriure’s en la modalitat en que es vulgui participar, ja sigui en modalitat Individual adult o infantil, modalitat parella adult o infantil, modalitat “grup bombolla familiar” o “grup bombolla escolar”.

Pel que fa al concurs de comparses, hauran de triar una disfressa, preparar una coreografia i inscriure’s en modalitat grup bombolla familiar o modalitat grup bombolla escolar.

Per participar caldrà inscriure’s des del web balaguer.cat, inscriure’s en la modalitat que es vol participar, enregistrar un vídeo de 30 segons pel “concurs de disfresses” i de 2 minuts màxim pel “concurs comparses”. Caldrà enviar el vídeo per wetransfer al correu joventut@impic.cat i compartir el vídeo i les disfresses a les xarxes socials#carnestoltescongrebalaguer i etiqueta’ns @Balaguerjove @educaciobalaguer.

Enguany el format de premis també canvia i els premis seran vals a descanviar a diferents comerços de la ciutat.

Pel que fa als premis del concurs de disfresses, en modalitat individual (adult o infantil) el primer premi seran 50 euros, el segon 30 euros i el tercer 20 euros. En parella (adult o infantil) 75 euros el primer, 50 el segon i 25 el tercer. En modalitat “grup bombolla familiar o escolar”, els primers premis s’enduran 100 euros, el segon 75 i el tercer 50 euros.

Els premis del concurs de comparses la modalitat bombolla familiar s’endurà 200 euros el primer premi, 150 el segon i 75 el tercer. En modalitat grup bombolla escolar, hi haurà variants segons el cicle que participin, Llar d’infants 100 euros primer premi i 50 el segon. Cicle Inicial, Infantil, Mitjà, Superior i ESO: 100 euros pel primer, 50 euros pel segon i 25 euros pel tercer.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per