top of page
hemeroteca.jpg

Presentació de la temporada de tardor al Teatre Municipal amb una gran programació

La programació inclou diferents formats per a tots els gustos i amb espai també per als més petits


S’ha presentat la programació per la nova temporada de tardor, la 26a temporada d’arts escèniques i música al Teatre Municipal de Balaguer que començarà aquest dissabte 6 d’octubre.

La nova temporada s’enceta amb un concert de la balaguerina Naida Camarasa, coneguda artísticament com Le Nais, que presentarà les darreres cançons de l’àlbum “AM I”amb un concert de caràcter íntim.

Seguint amb la programació prevista, el diumenge dia 29 d’octubre serà el torn de l’obra ‘Cost de vida’ amb Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova. En aquesta obra s’explora la necessitat de connectar i de ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

D’altra banda, les dues propostes que es podran veure durant les festes del Sant Crist d’enguany són ‘Laika’ de la companyia Xirriquiteula, el dijous dia 9 de novembre, la qual va rebre el premi MAX 2021 al millor espectacle familiar; i ‘L’alegria que passa’ de Dagoll Dagom, el dissabte dia 11, la qual ha estat premiada recentment amb tres premis del Teatre Barcelona, com a millor espectacle musical, millor interpretació de musical per a l’actriu Àngels Gonyalons, i millor adaptació.

El divendres 17 de novembre es podrà veure l’obra ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’, amb Pere Arquillué i Josep Ma. Miró, i dirigida per Xavier Albertí, en un viatge per les profunditats de l’ànima humana.

La programació sencera, amb informació i horaris i les entrades es podran comprar a través del portal de Koobin, a la pàgina web de la Paeria de Balaguer i a l’Oficina de Turisme de Balaguer.
banner-reclam.gif
bottom of page