Presentació de la Paeria de les activitats que ha programat per aquesta estiu

Degut a les mesures de protecció que s’han de prendre pel Covid-19, els grups seran més reduïts


El passat divendres 12 de juny, es va fer la presentació de les estades d’estiu que organitza la Paeria, per infants i joves de 3 a 16 anys, del 22 de juny al 10 de setembre.

Aquestes activitats, seguiran els protocols establerts per les autoritats competents, essent rigorosos i oferint la màxima seguretat als participants de les diferents activitats proposades, amb torns de menys capacitat per garantir les normes establertes de seguretat.

El Projecte Jova, del 13 al 24 de juliol, està adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys. Enguany les tasques consistiran en la restauració de parcs infantils o esportius exteriors de la ciutat.

El taller Cota Zero, del 29 de juny al 10 de juliol, organitzat pel Museu, organitza tallers d’arqueologia al Castell Formós per joves d’entre 11 i 18 anys.

Els tallers d’Estiu, es duran a terme del 29 de juny al 31 de juliol i es separen amb dos grups, el Petit Taller d’Estiu, per infants de 3 a 5 anys al Casal Lapallavacara i el Taller d’Estiu per nenes i nens de 6 a 12 anys a la Biblioteca de Balaguer.

Les estades infantils, pels infants de mesos a 3 anys, del 29 de juny al 10 de setembre, amb diferents torns, a la Llar d’Infants els Putxinel·lis.

Per altra banda, en l’àmbit esportiu, l’Àrea d’Esports ha adaptat el seu programa i ofereix el Tecnicamp, del de 22 juny al 10 de setembre, amb diferents torns i diferents modalitats esportives a escollir, per infants d’entre 5 a 16 anys, donant cabuda a 80 nens/es cada setmana en les diferents modalitats, amb grups d’un màxim de 20 places.

Les inscripcions es poden fer ja des d’aquest passat dilluns 15 de juny. Els programes i especificitats de cada activitat es poden consultar al web www.estiu.balaguer.cat

Per altra banda, pel que fa a les piscines municipals, enguany es restringirà l’accés per torns i limitant l’aforament màxim permès en cada equipament.

Les piscines del Poli s’obriran del 22 de juny al 30 de setembre i les piscines del Secà, del 22 de juny a l’11 de setembre.

Les entrades es restringiran a tres torns de dilluns a divendres, essent al mati, torn pels casals esportius, de lleure i camps de treball, per la tarda de 14 a 17 h un torn per entrades i abonaments i un altre de 17.15 h a 20.30 h. Els dissabtes i diumenges, un torn d’11.30 a 17 h i un segon torn de 17.15 a 20.30 h.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per