Presentació de la nova campanya de la temporada de tardor al Teatre Municipal

A causa de la pandèmia no s’oferiran abonaments i es reduirà l’aforament del teatre a part d’altres mesures


El paer de Cultura Arnau Torrente, va explicar durant la presentació que s’ha apostat per una temporada variada amb dansa, teatre i circ, on destaquen dues obres ajornades des de la temporada passada. A banda, també s’inclou el cicle A Escena, amb espectacles de petit format en què actors i espectadors comparteixen escenari, una elecció que ha definit com més arriscada. A part s‘ha decidit presentar només la temporada de tardor per les circumstàncies actuals que poden portar a haver de fer algun canvi a la temporada d’hivern.

‘Per fi sol’ es podrà veure el 7 de novembre i ‘El pare de la núvia’ el dia 10, totes dies en el marc de les Festes del Sant Crist d’aquest 2020, mentre que ‘El gallardo español’ està prevista pel 13 de desembre. El cicle ‘A escena’, inclou tres propostes: ‘After the party’, de Thomas Noone el dia 16 d’octubre; ‘Dame du cirque’, de Troposfera XYZ el dia 20 de novembre; i ‘Estranyes relacions’, de la companyia Frec a frec el 4 de desembre.

El cicle va començar el passat 11 d’octubre amb ‘Acrobàcies sonores’ organitzat per l’Associació Grup d’Art 4 de Balaguer. Pel que fa a espectacles musicals, destaca “Tribut a Ovidi Monllor” el dia 29 de novembre, l’espectacle de música infantil “Xiula”, que també tindrà lloc en el marc de la Festa Major de Balaguer, i també hi ha l’obra de teatre musical “Al sud del Paral·lel”, una comèdia musical basada en la trajectòria de Carlos Gramaje, un dels actors més representatius de la història del Teatre musical a Catalunya per la seva trajectòria amb Dagoll Dagom.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per