Presentació de Fira Q 2021 en format virtual que es celebrarà els propers dies 24 i 25 d’abril

El passat 1 d’abril es va fer la presentació de la Fira Q 2021, que se celebrarà a Balaguer els dies 24 i 25 d’abril i s’allargarà una setmana fins l’1 de maig.

Enguany, a causa de la pandèmia, des de la Paeria s’ha decidit readaptar el model de Fira Q en un format digital per tal de poder seguir promocionant els comerços i negocis de la capital, amb una doble vessant sense oblidar la importància de la venda en el mateix comerç, amb el “feed back” humà entre comprador i venedor que això representa.

Per una banda, la Fira serà en línia, en una web feta per l’ocasió, www.firaq.cat amb diferents apartats tot seguint el model propi de la fira presencial i, per una altra, la fira serà present als negocis i establiments inscrits, amb la voluntat que durant tota la setmana se celebri en cada comerç o establiment una gran activitat comercial, amb ofertes, promocions, descomptes, sortejos, experiències ... amb la voluntat que incentivin les vendes participant un total de 120 expositors, de diferents sectors.

La Fira comptarà també amb un programa d’activitats paral·lel: presentacions de novetats, xerrades, elaboracions de receptes amb diferents cuiners i cuineres, un Show Room en viu sota el concepte “Moda 25600 BLG” a l’aire lliure, entre altres.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per