Per 6è any consecutiu la Biblioteca es suma al Projecte Biblioteques amb DO

Enguany no es poden fer tastos ni tantes activitats com els altres anys degut a la Pandèmia


Per sisè any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer s’adhereix al Projecte Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

Biblioteques amb DO és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi.

Per aquest motiu la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer ha programat dues activitats on la cultura i el vi són els principals protagonistes, tot i que amb evidents limitacions per les restriccions actuals que no permeten realitzar activitats presencials a la biblioteca. Així doncs, aquest any no s’ha elaborat un calendari d’activitats tan complet com en anys anteriors, però tenen dues propostes: Dimecres 24 de febrer a les 8 del vespre “Vinyes entre vitrines: el món del vi en les col·leccions d’art dels museus catalans”. Una presentació/xerrada per descobrir el patrimoni català de temàtica del vi. L’activitat està protagonitzada per dues persones: una és la conductora, que és historiadora de l’art, i l’altra és la persona convidada, en aquest cas, Carme Alòs, directora del Museu de la Noguera.

Per al públic infantil, un taller de manualitats perquè els infants el puguin fer a casa seva. Es tracta de la proposta «DIY segells d’estampació denominació d’origen» a càrrec de Riu Rau, adreçat a infants a partir de 5 anys. Els interessats a participar-hi, cal que passin a buscar el seu kit per la biblioteca a partir del dia 8 de febrer i després, un cop feta la manualitat, ens facin arribar una foto o la pengin a les seves xarxes socials, amb l’etiqueta #balaguerdo2021banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per