Os de Balaguer estrena un mural de gran format que homenatja a la flor de l’ametller i les abelles

El passat dijous 25 de juny, la població Os de Balaguer, seu de l’empresa Torrons i Mel Alemany, va inaugurar un mural en homenatge a la flor de l’ametller i les abelles, sota el títol “Pol·linitzant l’ametller”, una obra cooperativa de la mà d’Oriol Arumí i Erik i Swen Schmitz Coll. La pintura feta amb cera d’abella, i està ubicada en una de les parets de la planta envasadora.

Amb aquesta nova acció, Alemany dóna continuïtat a la seva campanya ‘La mel hi pinta molt’, i aposta un cop més per l’art, i en aquesta ocasió vol expressar com la Covid ha accentuat la creació de nous productes així com la col·laboració amb altres productors.

Aquest mural ha estat un treball coral de tres artistes, un pintor, un il·lustrador i un escultor, que han elaborat el mural amb unes parts de relleu fetes a partir de materials utilitzats en la quotidianitat que acaben alguns reciclats i altres no.

La presentació va anar a càrrec dels artistes , dels artistes i de l’alcaldessa de la localitat, Estefania Rufach, també vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), acompanyats pels promotors de la iniciativa, la família Alemany, amb el seu gerent, Ferran Alemany al capdavant.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per