OliCastelló inaugura la nova collita i presenta com a novetat el seu torró de crema torrada

Un any més, Olicastelló de Gabriel Alsina, ha inaugurat la campanya de l’oli verd a finals de setembre, aconseguint un sabor únic i excel·lent per als paladars més exigents del seu suc d’oliva verge extra Arbequina. Des de les seves instal·lacions a Castelló, s’elabora més de 20 varietats diferents d’olis d’oliva, arbres de diferents parts del món, plantats al voltant d’un radi de 10km, a Castelló de Farfanya, comarca de la Noguera.

És per això, que la família Alsina pot oferir un gran ventall d’olis verge extra arreu. Amb les seves varietats i olis que destaquen pel seu equilibri, aroma, gust, sabor i perseverança.

A més a més, Olicastelló torna a sorprendre de nou. Si fa un temps enrere juntament amb Torrons i Mel Alemany, van presentar una crema untable, anomenada OliMel (de mel, cacau i gingebre). Ara, es tracta d’un Torró, fet de crema torrada i torró de xocolata amb oli d’oliva verge extra OliCastelló. Aquest producte, es podrà trobar als diferents supermercats, així com també a la seva botiga física i botiga online.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per