Nova temporada al Teatre amb espectacles nous i altres que s’han reprogramat

Els Manel Stay Homas i Pot Petit s’han hagut de reprogramat ja que estaven previstos per la Festa Major


Degut a la pandèmia de la Covid-19, propostes que es realitzaven en altres espais de la ciutat passaran a realitzar-se al Teatre per la gran capacitat de l’equipament i per condicions òptimes d’espai que garanteix la màxima seguretat per a tots els espectadors. En aquest sentit, hi ha uns quants espectacles que estaven previstos de realitzar-se per la Festa Major al pavelló d’Inpacsa que tindran lloc al Teatre. És el cas dels concerts les orquestres Maravella i Selvatana, els concerts dels Stay Homas i Manel o l’espectacle infantil del El Pot Petit Altres activitats com ara l’Emboirats (el Cicle d’Hivern d’Espectacles Infantils que es realitza a diferents espais culturals la ciutat), aquesta 3a edició es realitzarà íntegrament al Teatre (Bons temps camí a l’escola i El Pot Petit). També propostes ajornades del cicle de tardor (Per fi sol amb Carles Sans, El pare de la núvia amb Joan Pera i Dame du Cirque). Aquesta darrera però, es realitzarà en format online, a través del canal del YouTube de la Paeria de Balaguer.

En la programació dels cicles hivern-primavera propostes com l’òpera bufa, La Canterina i les Joventuts Musicals de Catalunya. Completen l’apartat teatral de mitjà format Alguns dies d’ahir, un text de Jordi Casanovas amb Abel Folk i Míriam Iscla i La cabra o qui és Sylvia? amb caps de cartell com Jordi Bosch, Emma Vilarasau i Jordi Martínez.

Pel que fa a les propostes del cicle a Escena, obres protagonitzades per dones, Preses i la proposta de dansa Big Bounce de la companyia Big Boincers.

Finalment, en l’apartat musical, a més dels ja citats, també hi ha espai per a la música per a cobla, amb el tradicional Concert de Reis amb la Cobla Jovenívola i l’espai de cançó d’autor, gràcies a la col·laboració de la ciutat de Balaguer amb Barnasants, serà a càrrec de Maria del Mar Bonet premiada en la darrera edició amb el premi Comte Jaume d’Urgell. Anirà acompanyada d’un músic també present en la primera col·laboració del Teatre amb Barnasants, Borja Penalba.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per