top of page
hemeroteca.jpg

Nova subvenció per crear o agafar en traspàs microempreses d’activitat no agrària

Es pot demanar l’ajut fins al 26 de maig, s’informarà els dies 10 i 17 de maig a les 09.30 h


El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha publicat la primera convocatòria del “Tiquet Rural”, un ajut amb l’objectiu de fomentar en els territoris rurals la creació de microempreses, així com el traspàs de negocis ja en funcionament, que no pertanyin al sector primari, que es pot demanar fins al 26 de maig de 2024.

L’ajut del “Tiquet Rural” consisteix en un import a tant alçat determinat per cobrir les despeses mínimes i l’actiu circulant requerit per posar en marxa una empresa o traspassar l’activitat. L’import pot arribar als 35.000 € per projecte i no està vinculat a la realització de cap inversió.

Hi poden accedir persones físiques, jurídiques i cooperatives no agràries interessades a crear un nou negoci o agafar el relleu d’una empresa ja en funcionament. Els sol·licitants d’aquest ajut es comprometen a mantenir l’activitat empresarial durant un mínim de cinc anys, a comptar des del pagament de l’ajut.

El “Tiquet Rural” es pot demanar en aquells municipis inclosos en la zona Leader 2014-2022, més de 500 que suposen el 70% del territori català i és compatible amb altres ajuts de l’àmbit rural. . La gestió correspon als 11 Grups d’Acció Local Leader de tot Catalunya.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page