top of page
hemeroteca.jpg

Nova edició del programa“Orienta” d’acompanyament i orientació laboral

Aquestes accions són sense cost pels participants interessats en aquest programa


La Paeria de Balaguer ha iniciat la segona edició del Programa SOC-Orienta, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Aquest programa va dirigit a 90 persones que estiguin en situació d’atur o en situació de precarietat laboral, i en recerca de feina. Les persones que accedeixin al programa realitzaran sessions individuals i en grup per a l’orientació professional. Amb cadascuna de les persones participants es realitzarà un itinerari personalitzat d’inserció laboral, el qual partirà de l’objectiu professional de cada persona, avaluant els seus interessos, analitzant les seves competències i el seu coneixement del mercat de treball. A partir d’aquest anàlisi, es dissenyaran els objectius de treball i s’iniciarà la recerca de feina, ampliant eines i canals de recerca així com aportant recursos per afrontar un procés de selecció.

En el marc de les sessions de grup, es realitzaran també visites a diferents empreses del territori, amb l’objectiu que les persones participant puguin ampliar els coneixements sobre el teixit empresarial del territori.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page