Nova celebració del Posa’t la Gorra Balaguer amb alguns canvis de format

Per motius de seguretat no es podran fer el dinar solidari, la fira dels somnis i la cursa/caminada


Sota el lema “El càncer no s’atura, Balaguer tampoc”, els organitzadors de Posa’t la Gorra a Balaguer mantenen la celebració amb canvis de format. Degut a la pandèmia pel Covid-19, l’a comissió organitzadora d’aquest certament solidari, s’ha vist obligada a fer canvis per tal de poder celebrar-la i poder continuar ajudant ara més que mai, els infants i les famílies que viuen aquesta dura realitat, així com per obtenir recursos per a la investigació i la recerca.

Per qüestions de seguretat, la programació es veurà afectada i no es faran activitats que comportin aglomeracions com la cursa- caminada, la fira dels somnis i el dinar solidari.

Es demana a la població que difonguin la diada penjant, una foto individual o en grup amb la gorra i la samarreta, a les seves xarxes socials amb el #posatlagorrabalaguer. Tots els participants rebran un obsequi.

Comprar la gorra i la samarreta.

Participar a la Cursa - Caminada virtual del diumenge 11 d’octubre (inscripcions a http://posatlagorrabalaguer.cat) o sortint al carrer el mateix dia amb la gorra i la samarreta.

Donar suport com empresa amb una pancarta que ompli el pont del riu.

Fer un donatiu al compte ES62 2100 5000 5502 0016 7487 LA CAIXA.

L’organització agraeix a la ciutadania la participació massiva que hi ha hagut en les quatre darreres edicions, expressada sobretot en recaptacions molt generoses en pro dels infants i adolescents amb càncer infantil i juvenil, que també desitgem que es realitzin enguany.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per