Nova campanya del Gran Recapte d’Aliments pels propers dies 20 i 21 de novembre

La campanya del Gran Recapte d’Aliments d’enguany, serà una campanya marcada plenament per la crisi de la pandèmia amb una alerta de cara a no poder garantir el repartiment si en els següents mesos si continua una demanda creixent.

Aquesta campanya que està impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, enguany s’eliminarà la recollida física d’aliments i la convertirà en donacions virtuals d’aliments a la caixa dels supermercats. La campanya es digitalitza per minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats que es fa inviable.

Els Bancs dels Aliments travessen el pitjor moment des de la seva creació amb una xifra rècord de 262 mil persones ateses, que es per això que es fa una crida a la col·laboració.

La campanya es farà al llarg de la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, serà el mateix personal qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant un CODI GRAN RECAPTE que s’oferirà al donant. El divendres 20 i el dissabte 21 de novembre, es reforçaran aquests supermercats amb la presència de voluntariat, que explicarà la importància de seguir col·laborant en el Gran Recapte.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per