Nous territoris europeus interessats en el projecte FER d’emprenedoria a escoles

El passat dimarts 26 de gener el Consorci GAL Noguera Segrià Nord va organitzar una sessió informativa per a Grups d’Acció Local internacionals que tenen algun interès en el projecte Futurs Emprenedors Rurals.

La sessió està enfocada a explicar en què consisteix el projecte, la metodologia de treball i la valoració com a projecte educatiu i com a nexe entre escoles i empreses en els territoris rurals.

L’objectiu de la sessió se centra a iniciar possibles col·laboracions si els GAL internacionals tenen interès implementar el projecte al seu territori, tal com fa des del 2016 el GAL estonià Piepsi-Alutaguse mitjançant un conveni de col·laboració.

Aquest atípic curs escolar, més de 700 alumnes i 23 escoles de Catalunya estan duent a terme el projecte a l’aula i paral·lelament dues escoles d’Estònia també ho fan el seu idioma.

Dins del projecte es fomenta l’intercanvi de recursos i idees, és per això que aquelles escoles que facin la sol·licitut tenen una parella d’intercanvi per tal de fomentar la visualització de les diferents realitats rurals de cada territori. Les escoles d’Estònia també participen en aquests intercanvis.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per