Nadal 2020

Nadal, Reis i any nou, la majoria sempre ho esperava amb alegria i reconciliació. Les persones eren més flexibles i humanes. Aquest any no serà igual, l’epidèmia és la causa. Molta gent ens ha deixat i els recordarem sempre amb afecte. El que està clar és que aquest món tan desigual i materialista sense escrúpols i falta de justícia, no pot existir. S’ha de canviar d’actituds perquè anem millor i complir els manaments i l’Evangeli, estimar a Déu i al semblant, com a tu mateix. La perversitat humana pot acabar amb aquest món.

Tenim líders, economistes, polítics i religions que no han aconseguit arranjar aquest món. Tenen les seves pròpies teories i molts d’ells posseeixen riqueses. Només confio en una revolució espiritual interior, millorar-se a si mateix i donar exemple. De vegades els coneixements no ens porten a la veritat. Abans admirava la intel·ligència, ara admiro la bondat. Estem connectats de Déu i no tenim força per defensar-nos. Avui més que mai, no tenim força per defensar el bé.

Hi ha una llei suprema que diu que ningú es burli, que estaran jugant en el cel aquí a la terra.

Els grans homes han cregut en Déu; la natura crec que és una sola cosa. L’esser humà sempre ha volgut independitzar-se de la llei de Déu per trobar-la massa severa. És quan l’home es destrueix. Ell no és un dictador; deixa el poble lliure per escollir.

Estem davant d’una pandèmia global mai vista, una guerra sense armes, amb dubtes si això és fals amb la raó, només es pot acceptar i entendre amb la Fe que és la força de la vida.

Aquests Nadals no podem celebrar-los sense pensar amb les víctimes, em poso al seu lloc i només demano que encara que no comprenguem els designis de Déu que són proveïts de paciència i esperança. Aquest mal somni s’ha d’acabar.

De tot cor desitjo que tinguem raonament davant l’adversitat que què vivim perquè es solucioni el més aviat possible la situació i puguem tornar a la normalitat. Ho dic i ho prego de tot cor.


Francesc Cucurull i Torra

Entradas Recientes

Ver todo

Pandèmia, la dels polítics?

Per no entrar en divagacions filosòfiques d’alt nivell, sí que podem parlar encara que sigui en veu fluixa de l’estat d’ànim de la majoria de nosaltres. Parlem, parlem-n’hi !. Van passant els dies i e

Toca tornar a votar

He llegit a la premsa que la Policia ha descobert que alguns elements dels CDR, suposo que els més bolxevics, preparaven accions terroristes per tal de posar dificultats al procés electoral que hores

Galimaties

I tornant a parlar de la incertesa que crea un galimaties del volum i tamany que en tot “l’Estado” s’ha creat, i ens volen fer viure en ell. Per consolar-nos ara tornen a donar-nos la salvació en form

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per